Gin radionica

Kompletan tečaj destilacije gina

Photo: HB Studio

Ova radionica vam pruža priliku da u uvodnom teorijskom dijelu naučite sve o osnovama gina i različitim stilovima koji postoje dok ćete u drugom dijelu, kroz praktični dio destilacije, na licu mjesta pogledati kompletan proces proizvodnje ovog pića. Praktični dio, to jest sama destilacija, izvodi se na high-tech, učinkovitom 6-litarskom laboratorijskom kotlu iStill Mini. Na kraju radionice svaki će polaznik dobiti uzorak proizvedenog gina. 

Radionicu će voditi naš Neven Vorkapić, suosnivač Kapela Distilling Company i destilater s višegodišnjim domaćim i međunarodnim iskustvom u proizvodnji jakih alkoholnih pića.

Informacije o održavanju i prijavi

Datum održavanja: 27.06.2023. (Utorak)

NAPOMENA: zbog povećanog interesa, uz utorak 27.06. osigurali smo i dodatni termin u četvrtak 29.06.

Trajanje: 18:00 – 22:30 sati

Ukupno trajanje radionice je nešto preko 4 sata, pri čemu na uvodnu edukaciju otpada 45 minuta, a sam proces destilacije traje oko 2,5 sata od trenutka uključenja kotla. 

Broj preostalih mjesta za Utorak 27.06: 0 POPUNJENO!

Broj preostalih mjesta za Četvrtak 29.06: 3

Lokacija održavanja

RiHub – Start-up inkubator Rijeka

Ul. Ivana Grohovca 1/a, 51000, Rijeka

Cijena radionice: 25 EUR po osobi

Kako bismo svima pružili mogućnost pohađanja ovog tipa edukacije, u duhu Start-up kulture kroz koju i mi gradimo svoj put u suradnji sa Start-up inkubatorom Rijeka, cijena radionice je značajno umanjena u odnosu na stvarnu vrijednost. Prema našim informacijama, ovo je trenutno jedina radionica ovog tipa u Hrvatskoj, stoga iskoristite tu jedinstvenu priliku. 

Važne napomene

Uplaćeni iznos za radionicu je bespovratan. U slučaju da ne možete sudjelovati na rezerviranom terminu, molimo da nas obavijestite najmanje 48 sati ranije kako bi mogli dodijeliti Vaše mjesto sljedećoj osobi na listi čekanja. Svoju rezervaciju ćete biti u mogućnosti iskoristiti u prvom narednom slobodnom terminu. 

U slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo odgode termina edukacije. Za taj slučaj izvršiti ćemo povrat uplaćenog iznosa ili po želji premještaj za neki drugi termin. 

Obavijest o eventualnoj odgodi biti će poslana na mail adresu s koje ste izvršili prijavu. 

Konzumacija jakih alkoholnih pića je zabranjena za osobe mlađe od 18 godina. 

Način prijave:

Prijave za radionicu se šalju na email: info@kapeladistilling.com

Molimo vas da u prijavi navedete, ime, prezime i adresu sudionika.

Za pravne osobe, molimo Vas da u prijavi pošaljete naziv, OIB, adresu, kontakt podatke te ime i prezime polaznika koje prijavljujete.

Nakon zaprimljene prijave poslati ćemo Vam ponudu za plaćanje, a rezervacija, odnosno mjesto na edukaciji postaje važeće po primitku uplate za isto. 

Ispunjenom i poslanom prijavom potvrđujete da ste punoljetna osoba.