Kakav tjedan za nas!

Kapela Distilling Company ponijela je titulu “Startup godine” i osvojila novčanu nagradu od 100.000 kuna od Grada Rijeke!


Od srca se zahvaljujemo za svu pomoć i podršku koju smo dobili od Start-up inkubatora Rijeka. Istinski i toplo preporučujemo ovaj program svakom pojedincu, timu ili maloj startup kompaniji jer će im to puno pomoći da svoju viziju i ideju pretvore u stvarnost.


Dakle, što slijedi dalje za nas?

Nagrada “Startup godine” tako je prekrasan poticaj i motivacija za još veći rad, da ostvarimo sve naše zamisli, da dođemo na mjesto gdje želimo biti i postanemo najbolji što možemo biti.

Ovo je tek početak. Pred nama je toliko posla: osiguravanje potrebnih financijskih sredstava i pronalazak odgovarajućeg prostora za proizvodnju, a u međuvremenu nastavljamo raditi na našim receptima i dizajnu branda.

Destilacija je naša strast, strast koju shvaćamo vrlo ozbiljno i iskreno cijenimo svu podršku i pozitivnu energiju. Toliko poruka, poziva, e-mailova u posljednjih nekoliko dana, takav neodoljiv nalet pozitivne energije.

Hvala Vam svima na tome i obećavamo: ostat ćemo skromni i nastaviti raditi iz dana u dan!

Evo još nekoliko fotografija s događanja Demo dana:

Niti jedan okvir nije dovoljno velik ni za nas ni za naše ideje.
Kristina, Anja, Sandra i Ivana – naše lijepe kolegice iz tima „Bokun“ – pomažu nam da predstavimo Kapela proizvode.
Vedran predstavlja našu poslovnu ideju.
Neven daje intervju za Novi List, jedne od najvećih dnevnih novina u Hrvatskoj.
P.S. Samo njemu može na pamet pasti narančasti sako. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *